24 Aralık 2013 Salı

Kolay krep tarifi

Büyükçe 1 kaba bütün likit (sıvı) nesneleri ilave edin ve ayrıntılarıyla harmanlayın. yüzüne tuzu da ilave edin. Bu malzemelerin yüzüne unu eleyerek katın. özet olaraktan akıcı 1 krep karışımınız olmalı, yahut krep içleri hamur kalabilir.
Krep Tarifi
Teflon tavaya yahut mevcutsa krep tavasına fazla yumuşak margarin sürün ve yüzüne bir kepçe krep harmanlamasından katın. Tavayı sağa sola çevirerek içindeki krep karışımının bütün tavaya eş yayılmasını elde edin. Bu mevkide azıcık el çabukluğu bulunması gerek, ya da kreplerin 1 kesimi kalın 1 kesimi ince belli kalabilir. Krep aşağı kesimi piştiğinde, yüksek tarafının da hafiften görünümü değişir. Bu dakikada spatula yardımcılığıyla ters dönderin. Şayet yüksek bölümünden anlamazsanız Gene spatula desteğiyle altını yumuşak kaldırarak da gözetim edebilirsiniz. Tekrar orta alevde krebinizin başka tarafını da pişirme uygulamasını yapın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder