5 Mart 2014 Çarşamba

Limonlu Cheesecake Tarifi

Limonlu Cheesecake nasıl yapılır, Limonlu Cheesecake yapımı, Limonlu Cheesecake oktay usta, Limonlu Cheesecake nefis yemek tarifleri Fırını 180 dereceye ayarlayın. Bütün malzemeler oda sıcaklığında olmalı. Özellikle de krem peynirler. Soğuk peyniri pütür pütür kalacaktır çünkü. Krem peyniri önce çatalla biraz ezin daha sonra şekeri ekleyerek pürüzsüz bir kıvam alıncaya kadar 3-4 dakika çırpın. Daha sonra limon suyunu ve kabuk rendesini ve kremayı ekleyin. Mikserin hızını azaltın ve teker teker yumurtaları ekleyin. Vanilya ve tuzu da koyduktan sonra 5-10 saniya daha çırpın. Cheesecake’i çok fazla çırpmamak gerekiyor. Limonlu Cheesecake Tarifi Hava kabarcıkları kremanın içinde kalacak bu da pişme sırasında çok kabarmasına ve daha sonra da ortasının çökmesine sebep olacaktır. Kremalı malzemeyi önceden pişirdiğiniz bisküvili tabanın üstüne dökün ve fırına verin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder